År 2008

FUNK & SOUL NIGHT!

I 2008 hadde vi igjen konsert på Rockefeller, og da var temaet Funk & Soul Nught. Vi hadde med oss en rekke kjente artister. Les mer konsertomtalen nedenfor:

Kjære musikkentusiast, vi har spennende nyheter til deg!

 

Søndag 2. november tar Romsås Janitsjar (RJ) enda et steg på veien mot å gjøre Korps-Norge mer kreativt og nyskapende. Da inntar vi Rockefeller med hele fire spennende gjesteartister for å gi deg en forrykende Funk & Soul Night. Sist gang vi var der, sammen med Mezzoforte, løftet vi taket. Det skal vi gjøre igjen!

 

Denne gangen har vi med oss Julie Dahle Aagård (vokal), Joeri Hommerson (bass), Anders Aarum (tangenter) og Stein Bull-Hansen (gitar). Julie vil du kjenne igjen fra Beat for Beat på NRK, og hun har et stort repertoar innen funk og soul. Joeri tilhører verdenstoppen blant bassister og det blir basspill du ikke har hørt maken til. Anders er blant landets mest ettertraktede tangentmenn og høres i Funky Butt, Jazzmob og et utall jazzband. Stein spiller gitar så flisene fyker sammen med Øystein Sunde og er ellers å finne i bandet til en rekke norske og utenlandske toppartister.

 

Sammen med disse strålende gode artistene vil vi gi deg et solid utvalg funk- og soulmusikk, og vi kan garantere deg en musikalsk opplevelse du sent vil glemme.

I det lille klippet fra konserten hører du bl.a.:

– Rio Funk (Lee Ritenour)

– Knock On Wood (Eddie Floyd)

– Uranus (Anders Aarum)

– What Is Hip? (Tower Of Power)

– Papa’s Got As Brand New Bag (James Brown)

– To Young To Die (Jamiroquay)