År 2009

Ikke bare Gisle Børge Styve Trio, men også Romsås Janitsjar

Lunt, lurt og lekkert – Gisle Børge Styve Trio i underfundig musikalsk drodling

Sammen med Romsås Janitsjar byr de på velkjent musikk i formater og innpakninger du neppe har hørt tidligere. Hør Grieg-klassikere i tøff 60-manns jazzband-stil, og jazz- og popklassikere i seriøst morsom Gisle Børge Styve Trio-stil. På Cosmopolite blir det tett kommunikasjon mellom scene og sal, og en konsertkveld verken band eller publikum vil komme ubeveget fra.

Merk deg derfor Cosmopolite søndag 18. oktober kl. 1900!

Om Gisle Børge Styve Trio

Gisle Børge Styve er kjent fra musikkprogrammet ”Beat for Beat” på NRK. Gisle Børge fremstår som en vokalist med et utrolig register og mangfold, i tillegg til å være en inspirerende og genial pianist. I Gisle Børge Styve Trio har han med seg Per Willy Aaserud på trompet og Helge Harstad på bass. Per Willy og Helge trakterer, i tillegg til egne instrumenter, det meste av øvrige instrumenter og vokale utfordringer.

Gjennom flere år har Gisle Børge Styve Trio utviklet et svært underholdende, humoristisk og vakkert musikalsk utrykk der samspillgleden står i sentrum. Trioen koser simpelthen vettet av seg og det smitter fort over på publikum.